← Tillbaka till startsidan

Om Skövdeviljan

Skövdeviljan Live är en lokal underhållningsshow skapad av och med Skövdeföretag, med Skövdevilja som drivkraft. Skövdeviljan Live sänds i 4 avsnitt både via livestram och marknätet för att vara tillgänglig för alla skövdebor. Avsnitten är producerade helt med och av lokala aktörer och sänds 27/5, 6/6, 10/6 och 17/6.

Programmen sänds live från studion blandat med förinspelade klipp. Programmets innehåll är helt lokalt med allt från gäster i studion till produktionsteamet. Vi lever i en utmanande tid där vi alla behöver hjälpas åt. Därför har vi satt ihop en programserie tillsammans med Skövdeföretag, föreningar och privatpersoner som visar sin Skövdevilja genom hela programmet!
Inslagen i programmen kommer till stor del vara igenkommande, med olika företag som avsändare och medverkande. Visst utrymme finns så klart också för en och annan överraskning. Jonna Nyberg från Retorikverkstaden och Anders Ståhl kommer vara programledarna som leder sändningarna.

Skövdeviljan live produceras av Rickstrand o Co, Winter & Winter, Retorikverkstaden,
Skövdevillan, Soundstar, Anders Ståhl, Johanna Beijbom, Filip Rapp, Viktor Brunö, Andersson Film och Media, Spotfactory, Lazzo